Weekend Intensive NeurOptimal®

14 mrt 2021

Wanneer je je kennis wilt maken met de kracht van NeurOptimal®,
je je persoonlijke groei een impuls wilt geven,
of omdat je toe bent aan rust, helderheid en ruimte…

Deze twee daagse onderdompeling in NeurOptimal® trainingen staat garant voor een bijzondere ervaring. En wordt verzorgd door Marijke van Dellen en Christina Rompa.

Bij belangstelling organiseren we met plezier weer een Intensive Weekend. Heb je interesse, stuur een bericht.

Je zou NeurOptimal® Neurofeedback mindfulness training voor het brein kunnen noemen. De sessies brengen je – zonder dat je er iets voor hoeft te doen – meer in het hier en nu. In dit weekend vallen innerlijke stilte en helderheid, ontspanning en vitaliteit je toe. Eenmaal terug in je dagelijks leven bemerk je hoezeer je veerkracht en flexibiliteit zijn toegenomen.

“Alsof ik 14 dagen op vakantie was geweest, zo voelde ik me na dit weekend. Maar niet alleen dat, het maakte ook een eind aan een lange periode van slecht slapen en nare gevoelens. Ik kon weer iets gaan opbouwen,” aldus een deelneemster in 2014.

Deze Intensive vindt plaats in Samaya te Werkhoven en wordt behalve als een moeiteloos transformatieproces ook als een retraite ervaren. Conferentiecentrum Samaya is een voormalig klein klooster in het midden van het land. De prachtige en sfeervolle omgeving alsook het goede eten bieden een prettige balans tussen intimiteit, comfort en verwennerij. Samaya biedt voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten èn om jezelf terug te trekken. De gastenkamers zijn klein maar licht en comfortabel en hebben elk een eigen douche en toilet. Samaya staat bekend om haar voortreffelijke keuken die zowel vegetarisch als bourgondisch is.

Programma:
Zaterdagochtend leer je de sensoren plakken en maak je kennis met de bediening van het systeem. Op beide dagen doen we in groepsverband vier NeurOptimal® trainingen. In de avond is er een introductie over de filosofie van NeurOptimal en het pionierende perspectief van deze werkwijze.

Kosten:
De totaal prijs voor dit weekend inclusief één overnachting en maaltijden bedraagt: € 545,- (1 pers.kamer) of 510,- per persoon (2 pers.kamer).

Maximaal aantal deelnemers is 8 personen.

Deel artikel

Deel artikel