Wat is neurofeedback


Wat is NeurOptimal® Neurofeedback

NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® is een software programma en biedt een training voor de hersenen.
Het helpt je je veerkracht, flexibiliteit en algeheel functioneren te verbeteren, en meer kwaliteit van leven te ervaren.
Deze software is ontwikkeld door Valdeane en Sue Brown. Beiden zijn klinisch psychologen met een lange staat van dienst in het neurofeedback vakgebied. Tevens zijn ze oprichters van het Zengar Institute in Canada en de mensen achter “de Zengar neurofeedback”.


Geavanceerde Brain Training

Het centraal zenuwstelsel is de spil in al onze lichamelijke en psychische processen, en de hersenen spelen een grote rol in je geestelijk en lichamelijk welzijn. Deze geavanceerde brain training technologie is gericht op optimale flow in en functie van de hersenen. Zie het als fitness voor je brein. NeurOptimal® trainingen leren de hersenen hoe ze hun potentieel beter kunnen benutten en optimaler kunnen functioneren. De effecten hiervan zijn op alle lagen prettig merkbaar: fysiek, mentaal, cognitief, sociaal-emotioneel en spiritueel.


Technologie voor Persoonlijke Transformatie

Neurofeedback middels NeurOptimal® is een krachtige technologie voor persoonlijke transformatie. Er zit zogezegd voor iedereen wat in het vat. Of je nu oud of jong, ziek of gezond bent. Of je nu tegen problemen aanloopt of meer uit jezelf en het leven wilt halen. Voor iedereen is het mogelijk om naar zijn of haar meest optimale niveau van functioneren te trainen: be your best you.


Welzijn en Optimaal Functioneren

Wil je profiteren van innerlijke kalmte en een scherpere focus, je zekerder en zelfbewuster voelen, je beter kunnen ontspannen, je concentratie en leercapaciteiten vergroten en beter om kunnen gaan met stress en tegenslag ? Wil je ruimte maken voor een gezondere leefstijl, meer welzijn, veerkracht en flexibiliteit, vitaliteit, productiviteit, creativiteit en levensvreugde ?

Dan is NeurOptimal® iets voor jou!

Benieuwd naar getuigenissen van aanbieders van NeurOptimal®, zoals complementaire zorgverleners, psychologen en coaches? Lees ze hier >>

“Er is een hoop aan de hand en ik ervaar behoorlijk wat ballast. Toch voel ik me zoveel beter na 7 sessies. En dat terwijl ik nergens meer op rekende. De power die ik van mezelf had, kon niet meer naar buiten, mijn trauma’s zaten in de weg.”

“In een van de eerste sessies was het alsof er een lamp aanging.”

“Aanvankelijk kwam ik voor slaapproblemen. Maar gaandeweg merkte ik dat ik makkelijker voor mezelf kon opkomen, in iets dat op mijn werk speelde. Dat ging moeiteloos eigenlijk. En, normaal gesproken zou ik hiervan wakker liggen. Nu niet.”