NeurOptimal Neurofeedback Systeem Huren

Neem je sessies in eigen hand en train zelf je brein! In je gezin en familie, bedrijf of organisatie. Met de effectieve en gebruiksvriendelijke neurofeedback methode van NeurOptimal® is dat heel eenvoudig. Huur deze brain training apparatuur en leer je hersenen optimaler functioneren.

NeurOptimal® Neurofeedback…. thuis

Je kunt een NeurOptimal® systeem een tijdlang huren om jezelf en naasten te trainen. Het is tijd- en kostenefficiënt en comfortabel in je eigen omgeving. De ervaring leert dat het trainen van meerdere gezinsleden bijzonder effectief is: één en één is drie. Na een instructie en eventueel eerste sessie in de praktijk neem je het instrument mee naar huis en kun je aan de slag. Tijdens het traject hebben we, zo vaak als jij wilt, contact over het verloop. Een enkele keer blijkt voor een huurder de reis naar Breingoed te ver. In dat geval kunnen we het pakket zelfs via verzekerde post naar je sturen. Je krijgt dan de instructies over het gebruik via Zoom.  

Wil je zelf NeurOptimal® sessies gaan aanbieden?

Overweeg je te gaan werken met deze geavanceerde neurofeedback methode? Dan is een bruikleenperiode een uitstekende manier om kennis te maken met het instrument en, belangrijker, met wat het kan betekenen voor jou en anderen.

Neurofeedback huren en thuis je hersenen trainen

“[..] Verder ben ik nu al laaiend enthousiast. Ik merk echt verschil, sta steviger op mijn benen. Bizar, maar het pleasen is echt al minder! Het hele gezin is er nu mee bezig, dus ik ben benieuwd wat het allemaal gaat brengen. Ik houd je op de hoogte!”

NeurOptimal® Neurofeedback in je bedrijf of organisatie

Het welzijn van je management en medewerkers bevorderen, en daarmee je organisatie ‘upgraden’ ? Verbeterd functioneren, meer arbeidsvreugde, creativiteit en  gezonde productiviteit ? Wil je het beste uit je team en je medewerkers halen, dan bied je hen NeurOptimal® sessies aan.
Wil de organisatie niet direct een eigen NeurOptimal® systeem aanschaffen, dan is het mogelijk om een trainer in te huren voor bijvoorbeeld een dag in de week, of om voor een bepaalde periode een systeem in bruikleen te nemen en zelf de sessies uit te voeren. Neem contact op met Breingoed, en vraag een offerte aan voor een bruikleenperiode of voor het uitvoeren van een pilot.

NeurOptimal® Neurofeedback werd een tijdlang aan medewerkers van TriviumLindenhof aangeboden. Hieronder enkele van hun ervaringen:
“Neurofeedback maakt dat ik rustiger ben bij tegenslagen, het maakt me ontspannen en brengt helderheid in mijn hoofd.”
“Neurofeedbacktraining heeft bij mij bijgedragen aan een sneller herstel bij beginnende burn-out klachten.”
“Door neurofeedback ben ik meer bewust responsief in plaats van impulsief en reactief. Het lukt me nog beter in het Nu te leven.”

Kosten huur NeurOptimal® Neurofeedback apparatuur

Pakketten met beperkt aantal sessies:

Je huurt een systeem voor een bepaalde periode en de prijs is inclusief een aantal sessies. De stand kun je bijhouden via een sessieteller. Het is altijd mogelijk om extra sessies in de huurperiode af te nemen. Vooral geschikt wanneer één persoon sessies wil doen.

– 4 weken, incl. 10 sessies = € 450,-
– 6 weken incl. 15 sessies  = € 600,-
– 8 weken incl. 20 sessies  = € 750,-

Extra sessies die verbruikt worden in de genoemde perioden kosten € 35,- per stuk.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw
Kosten voor verzekerde verzending (desgewenst) bedragen enkele reis € 30,-

U kunt op nagenoeg elk moment een beroep doen op Breingoed, in geval van vragen of technische issues. Ook ondersteuning in het proces van verandering is, desgewenst, mogelijk.

De meeste mensen ontvangen graag de instructie en een proefsessie ter plaatse en komen dus het systeem zelf ophalen. Terugbrengen en samen nog eens terugkijken rondt het traject prettig af. Maar evengoed kan Breingoed de retour via TNT voor je regelen. Bij de pakketten met beperkt aantal sessies zijn de verzendkosten niet inbegrepen. 

De voorwaarden en afspraken rondom huur en gebruik zijn verwoord in een overeenkomst. Deze ontvang je via de mail.

Pakketten met onbeperkt gebruik van sessies:

Je huurt een systeem voor een bepaalde periode en je kunt in die periode zoveel sessies doen als je wilt. Vooral geschikt wanneer meerdere mensen sessies willen doen. Of wanneer je de werkwijze in je praktijk of bedrijf wilt gebruiken en onderzoeken.

– 4 weken onbeperkt gebruik van sessies = € 1000,-
– 6 weken onbeperkt gebruik van sessies = € 1400,-
– 8 weken onbeperkt gebruik van sessies = € 1750,-

Verzekerde verzending (desgewenst) is inclusief.
Bovenstaande bedragen zijn inclusief 21% btw en bepaald voor consumenten.
Voor bedrijven die een NeurOptimal® systeem willen huren, zijn de prijzen excl. btw.

U kunt op nagenoeg elk moment een beroep doen op Breingoed, in geval van vragen of technische issues. Ook ondersteuning in het proces van verandering is, desgewenst, mogelijk.

De meeste mensen ontvangen graag de instructie en proefsessie ter plaatse en komen dus het systeem zelf ophalen. Zelf terugbrengen en samen nog eens terugkijken rondt het traject prettig af. Maar evengoed kan Breingoed de retour voor je verzorgen. Bij een pakket voor onbeperkt gebruik zijn de eventuele kosten voor verzekerde verzending inbegrepen.

De voorwaarden en afspraken rondom huur en gebruik zijn verwoord in een overeenkomst. Deze ontvang je via de mail.