NeurOptimal Neurofeedback Apparatuur

Een NeurOptimal® systeem bestaat uit hardware en software. In de software zit de ‘expertise’, de algoritmen die in de loop der jaren ontwikkeld en verfijnd zijn. De hardware heeft de benodigde processor capaciteit om deze software soepel en krachtig te laten draaien. Verder bestaat de inhoud van ‘de doos’ uit nog wat randapparatuur. Met de duidelijke stappen in de handleiding – en eventueel mijn ondersteuning – zet je een systeem binnen een uur in elkaar en kun je je eerste sessie doen.


Neurofeedback apparatuur huren en/of kopen

Een NeurOptimal® systeem is een forse investering, en niet een die je lichtzinnig doet. Uiteraard begint het met het observeren en ervaren van de effecten van de sessies. Een boeiende en doorgaans vruchtbare ontdekkingsreis!

Een systeem huren om thuis of in je praktijk aan de slag gaan met de apparatuur, is een aantrekkelijke manier om kennis te maken met de kracht van NeurOptimal® Neurofeedback.
Lees meer over het huren van een NeurOptimal® systeem >>

Ben je al bekend met de gebruiksvriendelijke en effectieve werkwijze ? Wil je eigenaar worden van een systeem en de rest van je leven van deze investering profiteren… Dan gaan we samen bestellen!
Lees dan meer over het kopen van een NeurOptimal® systeem>> 


Introductie NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback en demo sessie

Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan Breingoed in Dongen (gelegen tussen Breda en Tilburg). Je ontvangt een kosteloze en vrijblijvende introductie, inclusief een sessie. En, met vrijblijvend bedoelen we werkelijk vrijblijvend.
Mail me en we plannen een dag en tijd >>


Introductie NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback via Zoom

Een toegankelijke presentatie over NeurOptimal®, het aanbieden van sessies aan derden, de mogelijkheden van huur en koop en de tweedaagse cursus.
Meer info over de Zoom bijeenkomsten >>

In de tuin van conferentiecentrum Samaya, tijdens een van onze NeurOptimal® Weekend Intensives

“Regelmatig ben ik meer verbaasd dan mijn cliënten over de effecten van een neurofeedback training. De klachten waarmee mensen bij mij komen zijn zo uiteenlopend, maar dat maakt voor deze vorm van neurofeedback niet uit. Ieder brein gaat met de feedback aan de slag, mensen genieten van de rust tijdens een training sessie en meestal zijn de effecten na een eerste training al voelbaar. De blik in hun ogen na een training, helder, rustig en liefdevol, vind ik elke keer mooi om te mogen ervaren.” Lotte Goorhuis, Breinvoeding