Zengar Resources

Diverse hulpbronnen die de NeurOptimal® aanbieder ter beschikking staan:

Breingoed
Christina Rompa staat je graag bij in je NeurOptimal® ontdekkingsreis ! Van de verschillende vertegenwoordigersactiviteiten is het contact met NeurOptimal® trainers zonder twijfel het leukst.
Naast de ondersteuning die ik bied bij de aankoop van je systeem, kun je een beroep op me doen wanneer je sessies aan derden gaat aanbieden. Denk aan technische en praktische bijstand, vragen over het proces en resultaten, en overleg over cliënten. Nieuwsgierig naar mijn achtergrond ? Klik >>

Zengar
Het ‘bedrijf achter NeurOptimal®’ heet het Zengar Institute, en is gevestigd in Canada. Zengar biedt diverse hulpbronnen aan die het werken met NeurOptimal® vergemakkelijken en professionaliseren. De belangrijkste is het forum van de NeurOptimal® Community Group. Een besloten Facebook groep waar je, na de aankoop van een systeem, lid van kunt worden. Een bruisende, informatieve uitwisseling van een internationaal en professioneel-divers gezelschap van trainers.   

Verder biedt Zengar onder de noemer PASS, diverse voordelen en ondersteuning aan. Lidmaatschap geeft je toegang tot: technische support, webinars, documenten die je kunt gebruiken in je praktijk, software updates, winkelkorting, kosteloos vervangende apparatuur in geval van problemen, het ambassadeur programma.

Bij aankoop van je systeem ontvang je drie maanden gratis PASS. Daarna kun je PASS verlengen of de technische ondersteuning als ‘losse dienst’ afnemen. 

NVNF
NeurOptimal® trainers kunnen zich ook aansluiten bij de Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback. Dit is een beroepsvereniging voor aanbieders van NeurOptimal® Neurofeedback. De vereniging stelt de belangenbehartiging van haar leden en de uitwisseling van kennis en ervaring centraal. Leden ontmoeten elkaar twee maal per jaar op regionale intervisiebijeenkomsten. Naast de Algemene Leden Vergadering worden themadagen en bijscholingen georganiseerd. De NVNF heeft een klachtenregeling voor haar leden getroffen. De Klachtencommissie zal in geval van een klacht trachten te bemiddelen tussen cliënt en trainer.
Voor meer informatie www.nvnf.nl