NeurOptimal Neurofeedback Systeem Kopen

Via Breingoed kun je een NeurOptimal® Neurofeedback systeem kopen. Om zelf je leven lang te profiteren van deze sessies en/of omdat je ze aan anderen wilt aanbieden.

Je kunt deze gebruikersvriendelijke werkwijze eenvoudig toevoegen aan je huidige aanbod of werkzaamheden in coaching, wellness, zorg en hulpverlening, onderwijs of bedrijfsleven. Of je start een standalone NeurOptimal® praktijk of onderneming om de sessies aan te kunnen bieden.

Je eigen NeurOptimal® Neurofeedback systeem kopen….

Breingoed is vertegenwoordiger voor Zengar en ondersteunt je graag in je eerste stappen. We maken je wegwijs in de verschillende mogelijkheden en beschikbare hulpbronnen, zowel die van Zengar als van Breingoed zelf.
Als je vertegenwoordiger help ik je met eventuele vragen of problemen waar je in je start en verdere gebruik van NeurOptimal® tegenaan kunt lopen. Uiteraard assisteer ik je, al naar gelang jouw behoefte, bij de bestelling, betaling (bespaartips), en inklaring van je nieuwe apparaat. En later, op elk gewenst moment met vragen over het praktische gebruik, proces verloop, ervaringen en technische aspecten van NeurOptimal®.

Dit alles zo zorgvuldig mogelijk, met een grote beschikbaarheid én kosteloos. In ruil daarvoor vraag ik je om bij je bestelling mijn naam in te vullen bij de sectie “Has a Representative played a significant role”. In negen van de tien gevallen zal ik samen met jou de bestelling plaatsen en help ik je eraan herinneren.

Typen NeurOptimal® Neurofeedback Apparatuur 

Voor wat betreft de apparatuur: er zijn twee typen NeurOptimal systemen verkrijgbaar: de Professional en de Personal Trainer. De training is op beide systemen hetzelfde, maar er zijn ook verschillen.

 

“Dank voor je zorgvuldige ondersteuning bij de bestelling en inklaring van mijn NeurOptimal® systeem. Ongekend !” 

“Zo fijn dat ik altijd een beroep op je kan doen. Of het nou is omdat de sessies niet  meteen start of omdat ik hulp nodig heb om te zien wat er wel of niet in het proces gebeurt. Blij met jou.”  

 

Met de licentie die bij de Professional hoort, kun je de rest van je leven onbeperkt sessies doen. Dit is het voornaamste verschil met de Personal Trainer waarbij sessies afgeteld en nagevuld worden. De Professional heeft ook de mogelijkheid om na de training naar het verloop van de sessie te kijken, al moet direct gezegd worden dat dit gebruik voor de NeurOptimal® werkwijze van ondergeschikt belang is. Voor de Professional kan men kiezen uit verschillende typen hardware: de Surface Pro 7 tablet (met een i5 of een i7 processor verkrijgbaar). De prijzen liggen, afhankelijk van het precieze type, tussen de $ 9845 en $ 10445 (wordt omgerekend met de dagkoers). Deze prijzen zijn exclusief 21% btw/invoerrechten en verzendkosten.

Wil je op grotere schaal starten, denk dan aan de aantrekkelijke Business bundel, waarbij je in één keer 3 Professional systemen aanschaft, met diverse voordelen. Interessant wanneer je meerdere trainingsruimten of locaties voor ogen hebt, of wanneer je systemen wilt gaan verhuren.

De Personal Trainer Bundle. Deze heeft geen licentie voor onbeperkt gebruik. Je koopt het systeem met 100 sessies erop en je sessies worden bij gebruik afgeteld. Zijn ze op, dan kun je weer navullen door ze bij Zengar in te kopen. Dit systeem heeft geen Matrix Mirror en After Session View mogelijkheden. De Personal Trainer is verkrijgbaar met een Surface Pro 6 i5 tablet. Het systeem is in prijs verlaagd en is nu verkrijgbaar vanaf $ 5995,- (opnieuw: Amerikaanse dollar tegen koers van transactiedag en ook deze prijs is exclusief 21% btw/invoerrechten).

Ook over aflossingsregelingen, actuele aanbiedingen, verschillen in hardware specificaties en gebruik, alsook over de mogelijke extra te bestellen producten informeert Breingoed je graag.

NeurOptimal Neurofeedback tijdens Weekend Retraite