NeurOptimal Neurofeedback Systeem Kopen

Zengar aanbieding in juni en juli ’24
Wanneer je een systeem koopt in juni of juli, ontvang je 400 usd retour op het bedrag van de cursus. Zengar keert dit bedrag aan Breingoed uit en vervolgens wordt het met de cursist verrekend. Je hebt tot 15 december de tijd om de cursus te volgen en de korting te ontvangen.

Je eigen NeurOptimal® Neurofeedback systeem kopen….
Om zelf je leven lang te profiteren van deze sessies en/of omdat je ze aan anderen wilt aanbieden. Je kunt deze gebruikersvriendelijke werkwijze eenvoudig toevoegen aan je huidige aanbod of werkzaamheden in coaching, wellness, zorg en hulpverlening, onderwijs of bedrijfsleven. Of je start een standalone NeurOptimal® praktijk of onderneming om de sessies aan te kunnen bieden.

Breingoed is vertegenwoordiger voor Zengar en ondersteunt je graag in je eerste stappen. We maken je wegwijs in de verschillende mogelijkheden en beschikbare hulpbronnen, zowel die van Zengar als van Breingoed zelf.

Als je vertegenwoordiger help ik je met eventuele vragen of problemen waar je in je start en verdere gebruik van NeurOptimal® tegenaan kunt lopen. Uiteraard assisteer ik je, al naar gelang jouw behoefte, bij de bestelling, betaling (bespaartips), en inklaring van je nieuwe apparaat. En later, op elk gewenst moment met vragen over het praktische gebruik, proces verloop, ervaringen en technische aspecten van NeurOptimal®.

Dit alles zo zorgvuldig mogelijk, met een grote beschikbaarheid én kosteloos. In ruil daarvoor vraag ik je om bij je bestelling mijn naam in te vullen bij de sectie “Has a Representative played a significant role”. 

NeurOptimal® Neurofeedback Apparatuur
Voor wat betreft de apparatuur: er zijn twee typen NeurOptimal® systemen verkrijgbaar: het Unlimited en het Limited systeem. De training is op beide systemen hetzelfde, maar er zijn ook verschillen.

Met de licentie die bij de Unlimited hoort, kun je de rest van je leven onbeperkt sessies doen. De software wordt geïnstalleerd op een Microsoft Laptop Go 3 of een Surface Pro 10 Tablet. De prijzen van deze systemen bedragen respectievelijk $ 10495 en $ 10995 (wordt omgerekend met de dagkoers). Deze prijzen zijn exclusief 21% btw/invoerrechten.

 

“Dank voor je zorgvuldige ondersteuning bij de bestelling en inklaring van mijn NeurOptimal® systeem. Ongekend !” 

“Zo fijn dat ik altijd een beroep op je kan doen. Of het nou is omdat de sessies niet  meteen start of omdat ik hulp nodig heb om te zien wat er wel of niet in het proces gebeurt. Blij met jou.” 

“Ongeveer een jaar geleden heb ik voor het eerst een NeurOptimal systeem gehuurd en gebruikt voor mezelf en enkele familieleden. Door de positieve ervaringen speelde sindsdien de wens om zelf een systeem aan te schaffen. Begin mei kocht ik het systeem bij Zengar Canada, en op 11 mei hadden we het in huis. Door de praktische hulp en coaching van Christina konden we de verschillende stappen soepel zetten, met minimale stress. Ik kan haar alleen maar heel hartelijk bedanken voor haar inspanningen.” 

 

Wil je op grotere schaal starten, denk dan aan de aantrekkelijke Double Bundle. Bij aankoop van 2 systemen ontvang je 3000 usd korting. Meerdere systemen geven je de mogelijkheid om meerdere sessies tegelijkertijd te geven. Of, heel interessant, om systemen te gaan verhuren. Breingoed heeft zelf veel ervaring met verhuur en thuistraining en ondersteunt je graag bij het opzetten van jouw onderneming. 

Het Limited Systeem. Je koopt het systeem met 100 sessies erop en je sessies worden bij gebruik afgeteld. Zijn ze op, dan kun je weer navullen door ze bij Zengar in te kopen. De prijs voor het Limited systeem bedraagt $ 7495,- (opnieuw: Amerikaanse dollar tegen koers van transactiedag en ook deze prijs is exclusief 21% btw/invoerrechten).

Lease- en aflossingsregelingen
Zengar biedt aantrekkelijke lease of aflossingsregelingen aan. Voor de aflossingsregeling bijv. geldt een aanbetaling van 3500 usd. Met de resterende termijnen verdeeld over 1 of 2 jaar helpt de regeling de drempel te verlagen. We informeren je graag over de verschillende scenario’s.

 

 

NeurOptimal Neurofeedback tijdens Weekend Retraite