Over Breingoed

Vertegenwoordiger NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback®

Mijn naam is Christina Rompa en ik heet je van harte welkom op de site van Breingoed!

Ik ben vertegenwoordiger en instructeur voor NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback®, ofwel een agent voor het Zengar Institute te Canada.

Ik herinner me mijn eerste kennismaking met NeurOptimal® als de dag van gisteren: innerlijke rust en helderheid. In essentie, bij mezelf thuiskomen. En dat op een prettige en moeiteloze wijze.

Met psychologie en neuro-linguïstisch programmeren als achtergrond startte ik in 2004 mijn praktijk De Zachte Kracht. Sindsdien ben ik een genietende getuige van de veranderingsprocessen die mensen door NeurOptimal® ervaren.

In 2010 verwelkomde ik de kans om vertegenwoordiger en instructeur voor Zengar in Nederland te worden: Breingoed werd geboren.

Mijn werk is mijn hobby. Ik heb plezier in het informeren en inspireren van NeurOptimal® gebruikers en trainers. Zowel het gezin dat een systeem voor thuisgebruik wil huren of aanschaffen als de professional die sessies aan anderen wil gaan aanbieden. Voldoening vind ik ook in het geven van de NeurOptimal® cursussen, in het overdragen van mijn door de jaren heen verzamelde kennis van de Zengar werkwijze. Van cursisten verneem ik vaak dat de dagen inspirerend én ontspannend zijn en dat men de ongedwongen sfeer waardeert.

De naam Breingoed ? Vastgoed bestaat al lang. Je hebt ook witgoed, zelfs bruingoed. Sinds 2010 kun je ook Breingoed vinden: een goed brein maar ook een goed voor je brein, namelijk het NeurOptimal® systeem.

Wat ik je kan bieden
Mijn wens is steentjes bij te dragen aan de verbreiding van de NeurOptimal® werkwijze in de thuissfeer, de zorgsector, het bedrijfsleven en het onderwijs. In de praktijk doe ik dit op verschillende manieren:

Wanneer je apparatuur wilt huren sta ik je, wanneer nodig, terzijde bij thuistraining met NeurOptimal®.

Wanneer je een systeem wilt aanschaffen voor persoonlijk of professioneel gebruik, assisteer ik je daarbij. Per mail of telefoon help ik je bij de bestelling, betaling, inklaring én bij de ingebruikname van je nieuwe apparaat. Als je vertegenwoordiger ben ik te allen tijde beschikbaar, met kennis en ervaring in zowel de technische als de procesmatige en resultaatgerichte aspecten.

Wil je een lezing en demosessies in een bepaalde setting organiseren? In overleg verzorg ik dit graag. En ik verken even zo graag de mogelijkheden voor een NeurOptimal® pilot in je bedrijf of instelling. Of de mogelijkheden voor het opzetten van onderzoek.

Ben je er nog niet uit….. uiteraard kunnen we mailen of bellen over je interesse in NeurOptimal® maar je bent evengoed welkom voor een kosteloos en vrijblijvend informatief gesprek en demo training bij Breingoed te Dongen.

 

 

 

 

Breingoed steunt JustDiggit, een nonprofit organisatie die zich inzet voor het vergroenen en afkoelen van de aarde. Lees meer  >>