Over Breingoed

Vertegenwoordiger NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback®

Mijn naam is Christina Rompa en in mijn rol als vertegenwoordiger en instructeur voor NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® heet ik je hier van harte welkom! 

Mijn eerste kennismaking met NeurOptimal® herinner ik me als de dag van gisteren: innerlijke rust en helderheid. In essentie, bij mezelf thuiskomen. En dat op een prettige en moeiteloze wijze. Met een achtergrond in psychologie en neuro-linguïstisch programmeren startte ik in 2004 praktijk De Zachte Kracht. Sindsdien ben ik een genietende getuige van de  veranderingen die mensen door NeurOptimal® Neurofeedback ervaren.

In 2010 verwelkomde ik de uitnodiging om vertegenwoordiger en instructeur voor Zengar in Nederland te worden: Breingoed werd geboren. Mijn praktijkwerk bouwde ik in de jaren daarna geleidelijk af. Door de verhuur van apparatuur en het volgen van hen die de training in eigen hand namen, bleef ik voeling houden met de praktijk en essentie: wat de sessies voor mensen kunnen betekenen.

Mijn werk is mijn hobby. Ik heb plezier in het informeren en inspireren van NeurOptimal® gebruikers en trainers. Zowel de professional die sessies aan derden wil gaan aanbieden als het gezin dat een systeem voor thuisgebruik zoekt, zijn van harte welkom.

Voldoening vind ik ook in het geven van de NeurOptimal® cursussen, in het overdragen van mijn door de jaren heen verzamelde kennis van de Zengar werkwijze. Deze kennis verkreeg ik nog van de ontwikkelaars zelf, de Browns. Hun pionierende visie op neurofeedback en transformatieprocessen vond gretig weerklank in mij. Ik ben hen zeer erkentelijk voor het ontwikkelen van deze toegankelijke neurofeedback technologie. Een middel dat zo’n wezenlijk verschil heeft gemaakt in mijn leven en in dat van vele anderen die intussen mijn pad kruisten. 
Van deelnemers verneem ik vaak dat de cursusdagen inspirerend én ontspannend zijn en dat men de ongedwongen sfeer waardeert.

De naam Breingoed ?
Vastgoed bestaat al lang. Je hebt ook witgoed, zelfs bruingoed. Sinds 2010 kun je op het web ook Breingoed vinden: als in een goed brein maar ook een goed voor je brein, namelijk het NeurOptimal® systeem
.

Wat ik je kan bieden
Mijn wens is steentjes bij te dragen aan de verbreiding van de NeurOptimal® werkwijze in de thuissfeer, de zorgsector, het bedrijfsleven en het onderwijs. In de praktijk doe ik dit op verschillende manieren:

Wanneer je apparatuur wilt huren sta ik je, wanneer nodig, terzijde bij thuistraining met NeurOptimal®.

Wanneer je een systeem wilt aanschaffen voor persoonlijk of professioneel gebruik, assisteer ik je bij de bestelling, betaling, inklaring én bij de ingebruikname van je nieuwe apparaat. Als je vertegenwoordiger ben ik te allen tijde beschikbaar, met kennis en ervaring in zowel de technische als de procesmatige en resultaatgerichte aspecten.

Wil je een lezing en demosessies in een bepaalde setting organiseren? In overleg verzorg ik dit graag. En ik verken even zo graag de mogelijkheden voor een NeurOptimal® pilot in je bedrijf of instelling. Of de mogelijkheden voor het opzetten van onderzoek.

Ben je er nog niet uit? Uiteraard kunnen we mailen of bellen over je interesse in NeurOptimal® maar je bent evengoed welkom voor een kosteloos en vrijblijvend informatief gesprek en demo training bij Breingoed te Dongen.

 

 

Breingoed steunt JustDiggit, een nonprofit organisatie die zich inzet voor het vergroenen en afkoelen van de aarde. Lees meer  >>