NeurOptimal® Neurofeedback

Thuistraining

Thuis trainen
Het is mogelijk een NeurOptimal® systeem een tijdlang in bruikleen te nemen om zodoende gedurende een bepaalde periode jezelf en/of meerdere leden van het gezin te trainen. Dit bespaart je tijd en geld. De ervaring leert dat het trainen van meerdere gezinsleden bijzonder effectief is – één en één is drie. En, het is ook nog eens leuk om te doen. Na een intake en enkele inleidende sessies in de praktijk neem je het instrument mee naar huis en kun je aan de slag. 

Wil je zelf met NeurOptimal® gaan werken?
Overweeg je te gaan werken met deze geavanceerde, veilige en gebruiksvriendelijke methode voor Neurofeedback? Dan is een bruikleenperiode een uitstekende manier om kennis te maken met het instrument en, belangrijker, met wat het kan betekenen voor jou en anderen.

Wil je in je bedrijf of organisatie werknemers trainen? 
Ziekteverzuim reduceren en de arbeidsvreugde en productiviteit stimuleren? Er zijn reeds bedrijven in Nederland die hun werknemers trainen met NeurOptimal®. Wil men niet direct een eigen NeurOptimal systeem aanschaffen, dan is het mogelijk om een trainer in te huren voor bijvoorbeeld een dag in de week, of om voor een bepaalde periode een systeem in bruikleen te nemen en zelf de sessies uit te voeren. 

Neem contact op met Breingoed, en vraag een offerte aan voor een bruikleenperiode of voor een uitgevoerde pilot. 

Kosten 
Bruikleen per vier weken, inclusief gebruik van 10 sessies, bedraagt € 400,- 
Extra sessies in deze periode kosten € 35,- per sessie. 
Ook mogelijk is bruikleen van een systeem voor vier weken met onbeperkt gebruik van sessies, voor € 1000,-

Bedragen zijn inclusief BTW en bepaald voor consumenten. Wanneer je als professional, praktijk of bedrijf de apparatuur in bruikleen wilt nemen dan zijn dezelfde bedragen exclusief btw.