NeurOptimal® Neurofeedback

Professionele Systeem

Een NeurOptimal systeem kopen

Breingoed biedt sinds kort de mogelijkheid om je aankoop gespreid te betalen. Informeer naar de mogelijkheden.

Er zijn twee typen NeurOptimal systemen verkrijgbaar. De training is op beide systemen hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Hier wordt het Professionele systeem toegelicht.
De licentie die hierbij hoort staat je onbeperkt gebruik van de software toe. Dit systeem heeft ook data analyse mogelijkheden en een cliëntendatabase waarin je de gegevens van trainingen op kunt slaan. Dit in tegenstelling tot het Personal Trainer systeem, het tweede type.

Er zijn momenteel drie hardware uitvoeringen voor 'de Professional' verkrijgbaar, welke hieronder zijn afgebeeld: de Surface Pro 4 i5 tablet, de Surface Pro i7 tablet en de Microsoft Laptop.
De hardware varianten verschillen enkel in gebruik en gemak, en in prijs. Er is geen verschil voor wat betreft de training en analysemogelijkheden. 

Breingoed informeert je over verschillen in specificaties en gebruik alsook over de mogelijke extra te bestellen producten als Protective Casing, Arc Touch Mouse en External Drive.

De Surface Pro 4 i5 Tablet
Prijs  $ 9995,- USD (Amerikaanse dollar tegen dagkoers). Deze prijs is exclusief 21% btw (let op, op welke wijze je ook importeert, je ontkomt niet aan deze btw of invoerrechten).
 


De Surface Pro i7 Tablet
Prijs  $ 10495,- USD (Amerikaanse dollar tegen dagkoers). Deze prijs is exclusief 21% btw (let op, op welke wijze je ook importeert, je ontkomt niet aan deze btw of invoerrechten).
De Microsoft Laptop
Prijs: $ 10995,-  In Amerikaanse dollar tegen dagkoers, exclusief 21% btw (let op, op welke wijze je ook importeert, je ontkomt niet aan deze btw of invoerrechten).

Technisch Onderhoud en Professionele Ondersteuning verzorgd door Zengar:
Wanneer je een systeem aanschaft, is daar een – te verlengen – half jaar lidmaatschap van PASS bij inbegrepen. Dit houdt in dat je 12 uur per etmaal toegang hebt tot de technische dienst in geval van een ongemak. Op afstand – online – verhelpen zij de eventuele problemen. Tevens houdt de technische dienst je systeem up to date middels periodiek onderhoud.

Daarnaast heb je als Professionele trainer onder meer toegang tot een immense databank – in de vorm van documenten, forums en webinars – met verzamelde kennis en ervaring van trainers met jarenlange klinische en zakelijke expertise.
Lees meer over PASS > 

Effecten

Lees hier over de vele effecten die NeurOptimal® trainingen doorgaans teweeg brengen. Klik hier >

In een organisatie

NeurOptimal® in bedrijf of instelling. Optimaal functioneren, arbeidsvreugde en productiviteit stimuleren? Lees hier meer  >

Interviews

NeurOptimal® trainers aan het woord