NeurOptimal® Neurofeedback

Zengar PASS

Zengar biedt diverse hulpbronnen aan die het werken met NeurOptimal® vergemakkelijken en professionaliseren. Deze zijn verzameld onder de naam PASS (Premium Access Support Service). Educatie, contacten met anderen in het NeurOptimal® veld en je systeem in technisch goede staat laten verkeren, dat is wat PASS voor ogen heeft.

PASS Lidmaatschap geeft je toegang tot:

Forums
Er zijn zo’n 16 verschillende forums. Onder meer een Beginnersforum, een Klinisch forum, een Zakelijk forum. En forums over Onderzoek, Slaap, Technische ondersteuning, Kinderen, Optimale Prestaties en Bewustzijnsontwikkeling. En niet te vergeten, een Nederlandstalig forum.
In al deze fora kun je je vragen stellen, informatie vinden, aanbieden, uitwisselen alsook je collega’s beter leren kennen.

Webinars
Seminars op het web. In de afgelopen jaren is een uitgebreide bibliotheek ontstaan - je kunt putten uit vele interactieve webinars en interviews. Gepresenteerd door Val Brown, Sue Brown en andere Zengar teamleden. Alsook door vele NeurOptimal Trainers die langs deze weg hun kennis en ervaring delen.

Documenten
Je kunt speciaal ontwikkelde evaluatie formulieren – in het Nederlands vertaald -  downloaden en voor je clientèle gebruiken om de voortgang in kaart te brengen. Verder kun je gebruik maken van een NeurOptimal® brochure, voorbeeldteksten voor je website, een brief voor de dokter, een contract voor de verhuur van een Personal Trainer.

Technische Ondersteuning
In geval van technische nood kun je 12 uur per dag inloggen via een Mouse call. Het technische team verleent op afstand via de computer zijn diensten. Voor de trainer is het een bijzonder gebruiksvriendelijk en toegankelijk proces. Taal is welhaast geen barrière, indien nodig maakt men gebruik van een vertaalprogramma.
Eens per drie maanden log je je systeem in voor een technische onderhoudsbeurt, op deze wijze blijft je systeem up to date. En kun je op professionele wijze je praktijk runnen.

Leensysteem
Wanneer je onverhoopt problemen zou krijgen met de hardware, en de Zengar Technische dienst bevestigt dat een leensysteem nodig is, wordt deze naar je praktijk verzonden. Op deze wijze kun je snel weer je diensten aan cliënten aanbieden.

Upgrades en meer
Leden krijgen upgrades van de software, wanneer er een nieuwe release is, gratis. Wanneer je een tweede licentie voor een extra systeem zou willen ontvang je een korting hierop.

Korting
Als PASS lid krijg je 10% korting op de meeste Zengar producten.

Ambassadeur Programma
Wanneer iemand via jou een nieuwe gebruiker/trainer wordt van NeurOptimal® ontvang je van Zengar een commissie hiervoor. De meeste gebruikers van NeurOptimal komen ‘via via’. Zengar wil op deze wijze haar trainers bedanken.

Vermelding op de website
Als je PASS lid bent kun je vermeld worden op de site van Zengar.

Intensive Weekend

In het weekend van 6 en 7 oktober organiseren we weer een Neurofeedback Retraite weekend op de prachtige locatie van Samaya. Een goede gelegenheid om kennis te maken met de kracht van NeurOptimal®. Lees meer > 

Dubbeltrainingen

Gelijktijdig trainen met partner, kind of ouder. Lees meer over de voordelen van deze opzet >

Sue Brown over

Sue Brown, klinisch psycholoog en co-developer van NeurOptimal, aan het woord. De naam NeuroCARE klinkt hier nog: de vroegere naam van onze software.